Salam hai , sya preggy 29minggu air ketuban banyak bacaan 19.8 adakah normal ?

Air gula dh minum tapi takde sangkut gdm. Ada tak mommy pengalaman sama macam saya? Ataupun dh bersalin mcm mana keadaan baby? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Hi awak. Anak first saya, air ketuban banyak. Rupanya dia ada rare conditions, tracheosophageal atresia, saluran makanan tak bersambung. Jadi dia tak boleh menelan air ketuban.

2mo trước

Saya bersalin normal. Baby 2 hari terus buat operation. Alhamdulillah skrg baby sihat, dah nak masuk setahun 😊

range normal 8-20. awk suka mkn manis2 ke

2mo trước

Ohh iyeke . Thanks awk share tips nie lepasni sya akan cut kan makan manis2 . Thankyou sangat2❤️