ada siapa thu mcm mn nk tambahkan air ketuban.. saya pelik ..mula 11 pastu 7 ni tgl 3 trus .. 😭😭😭

6 Các câu trả lời

kalau sis check dekat panties ada tak tompok mcm air tu? kdg kita tak perasan kan basah sebab lepas kencing ke or normal. cuba banyakkan minum air kosong sis. bagus jugak utk elak kencing kotor. try jugak sis buah tembikai ke macam sis2 lain cadangkan tu

nsb baik ada org tnya soalan ni.. sy pn bsah je sluar dlm pd bbrapa hri yg sudah.. risau jgak so sy gi cek kt klinik so far msih ok lg dlm 12 cmtu

Allahu tnggl 3 je, awak mmg ada leaking ke? Saya punya dr 12 skg jd 10. So far tkde leaking, tp risau jgk klu semakin menurun 😅

1y trước

Allahu... cuba minum air suam lebih 3l..makan tembikai...normal air ketuban kt kk (5-25cm).kalau swasta (7cm-22cm)

Mcm saya byk minum air tembikai atau mkn buah tembikai.. alhamdulillah naik bacaan air ketuban..

1y trước

saya sblm masuk wad tu la saya pulun dan air kosong ..tp tu la makin sikit ..aritu elok je bnyk.

Kena banyak minum air x silap saya.Cuba awak amalkan

Makan buah tembikai sis