Tak tahu keguguran berapa weeks sbb period tak teratur. Dh scan klinik swasta sebelum ni tp x nampak

Agak2 berapa weeks kalau macam dlm gambar ni ye? #firstmiscarriage

Tak tahu keguguran berapa weeks sbb period tak teratur. Dh scan klinik swasta sebelum ni tp x nampak
15 Các câu trả lời

5 minggu ke 6 minggu macam tu, sy pernah keguguran keluar macam ni jugak

1y trước

Ada org cakap mcm darah beku. Yg mana satu kalau mcm ni awk, kantung ke darah beku

Dah check UPT? Kalau positive Bawak bnde ni pergi hospital..

belum masuk 4 bulan tu sebab takde rupa lagi.

1y trước

memang bukan kantung 4 bulan..kalau 4 bulan dah bergerak sis 🤭..nih dalam 2 minggu mcm tu la kut

bawak kantung ni ke klinik. nanti doc akan tgk

1y trước

Sy dh flush😢srius x tahu sebenarnya. Tp ada ambik gbr dn video

Ni dlm 5-7week sy gugur pom cmni

1y trước

Dlm 2 bulan mcm tu jgk kn