hye semua ,, sy preggy 6w .. sy kerap rase mulut pahit xsedap rase , ade ke alahan mcm tu ??

8 Các câu trả lời

sama la kita.. sampai air liur tkleh telan.. kene ludah je.. klu pregnant yg lepas smpi sy bersalin mulut pahit tk boleh telan air liur

aah same sy pun 6w..tekan rase x selesa rase mcm air liur rembesan mcm bnyk...tekak rase pahit2 je mcm rase besi2..

Saya pun 6 weeks jugak, rasa mulut pahit mcm tu juga. Saya mmg tkda alahan sebelum2 ni. Tu tanda nak alahan ke?

1y trước

Aah sis. Alahan la tu. Berair je mulut. Skrg pun sy tgh alami.

ye sme la kita sis.. tpi paksa jgak mkn.. 🤣 . mkn ice cream pun ase xsdap

sama lah kita 😵‍💫 nak makan apa apa pon rasa tak semangat

😔xlalu rase mcm ni .. 😭😭😭

Haah sy smpai 13weeks mulut pahit..

rasa makanan semua tawar kan?