Salam nak tanya..saya currently 34 weeks Dan baby still breech Ada tak tips nak kepala baby turun?

3 Các câu trả lời

saya minggu lepas 32 weeks baby breech.. seminggu lagi doktor nak scan if baby still sonsang kena jumpa pakar,, biar pakar buat keputusan samada buat urutan untuk terbalik kan baby atau kena bersalin c-section... ramai moms yang suggest masa sujud terakhir tu,, sujud lama n berdoa... inshaAllah all is well 😁😁😁

Sis boleh buat gerakan2 tuk galakkan baby bpusing ada banyak tu. Sis blh buat research

start 36w nnti bby engage by itself. x perlu risau