Ibu help.. Susah nak membuang

Adeh² sya ada masalah tahi keras.. Susah nya nak berak.. Boleh suggest tak ubat apa sesuai.. Please help..

6 Các câu trả lời

sy pun sama mmg dari zaman bujang sampai mgandung masalah. Sy try minum air sunquick oren tu hari2 masa perut kosong. Mmg senang kluar tak payah paksa sgt. Walaupun sy bukan jenis membuang hari2 tp dpt membuang dgn lancar tu mmg nikmat😂😂😂

2y trước

OK.. Sya akan Cuba minum

Sis amalkn mnum jus delima . Amik sebelum sarapan pg . Sy skli je hari tu kne sembelit . Lepas amalkn jus delima gulsan terus xde sembeli smpai skrg , n then membuang tiap2 pg😁

2y trước

Ye bgus . Blh naikkn hb juga

Saya amalkan makan supplemen ostenutrix Shaklee. Memang x ada masalah sembelit. Boleh amalkan susu kambing jugak. Saya minum higoat mudah lawas

2y trước

You're welcome

Sy bykkn makan buah2 yg sng utk membuang. Mcm betik, limau/oren n bykkn sayuran... mnum air byk2 na

2y trước

Ya juga kan.. Sya suka minum manis..

tumpang tanya, kat mana korang beli jus delima?

2y trước

Katanya di shopee ada

Minum air masak Banyak