Positif or negatif ?

Ade yg kate positif tp samar , ade yg kate negatif 🤷‍♀️ period late 5hari 😌 tp mungkin bole jadi chemical pregnancy 🤷‍♀️

Positif or negatif ?
7 Các câu trả lời

sy nmpak mcm negatif tp xtawu la klau dlm gamba xjelas sgt.. try cek lg sis dlm 3-4 hri klau btul2 preg line tu akn makin jelas dn nmpak..klau still sama means hormon sis sikit terganggu sbb tu period lwat sikit🥰

Jangan putus asa ya.. Try upt lepas 3/4 hari lagi ya... Hehehe smoga dimurahkan rezeki.. Amin

sy lewat jugk dh smggu tp smlm cek line kedua samar

4y trước

Alhamdulillah

kna try check lg sis utk confirm kan

check again 3 days later sis

negatif

Negatif