barang baby..

Ade yg da shopping brg baby ke.. Meh la share list.. Tbe2 jd blur musim PkP ni.. ? igt nk shopping online je.. Sebb xbole kluar kn.. 24w6d..

23 Các câu trả lời

Sy ada buat list based on google jugak, kalau sis nak boleh share emel. Nanti sy emelkan

5y trước

You're welcome sis 😘

Saya weeks 28 pun tak beli apa lagi...semoga urusan kita semua dipermudahkan..

Saya tak beli lagi, yg dh siap set tilam dan sarung je tu pun sebab buat sendiri.

Sya dh 33 weeks blom stndby dan bli lgi. Sbb kuarantin ni ermmm...tbah jerrlh...

saya beli dekat shopee je semua, ada lagi sikit je belum beli hehehe

24 weeks.. Beli online jee.. Hahahahah.. Tapi ad lagii tentinggal

5y trước

Ouh.. Tu la nk kne jge2 kn skrg..

Dah bli sikit2. Ingat nk bli lg rupanya terbatas sbb PKP

Kalau beli online... Beli kat mane?? Shoppe??

sy 27 week xbeli apa lagi 😂😅

Sama la kte 24 mggu 6 hari 😄