???

hi..ade x mummy yg tngah pregnant kerap sgt bru stengah jam buang air kcik..lps tu da rse xtrtahan sgt nk buang lg.. ???

50 Các câu trả lời

sm sis..sy klu dh kerap sangat tukar spender..bru rasa okay..anty sy ajar klu dh kerap sgt,kencing berdiri...ahahahaha

td baru buang air, lps tu ttba rasa nk kencing lg. 😂 tgh drive plak rsa nk kencing dgn baby gerak2, tak tahan mummy menahannya. 😂😂

5y trước

hehe..taw xpe..lg laaa tngah kalut brlari cri toilet nk kncing..baby pn kalut jgk kuat brgerak.. 😅

normal...sy kdg2 smpai pakai pad yg nightwing punya..sbb mls nk tukar panties byk kali..😅😅😅😂

Sama . Terutama waktu pagi... Rasa baru 5 mnit nk kencing je..😂 kdg2 stress nk p toilet tu kerap2.. huhu

stngah jam ok lagi..saya setiap 5minit turun pergi ke tandas 😂😂 jenuh naik turun tangga bilik..

Mmg betul ni. Baru ja lps keluar dr toilet dh rasa nak buang lagi. Dh tu yg dibuang setitik ja. 😂

Pernah mcm nie.. Mummy kena jgn mnum air putih klu malam klu xnk kerap kencing..

Sama sist 😂😂 wktu awal2 pregnancy dulu , pdahal baru je klua dr bilik air 😂😂😂😂

Sama sis..tapi tu mmg normal la lagi2 bila perut makin membesar mmg kerap nak kencing..

Haaa... Sama... Xbrenti lg ni ulang alik g toilet dr jam 6ptg td sampai skrg😭