34w3day..contraction false

ade x momies 34w3day yg dh mule cirit birit pastu contarction palsuu..risau nya lahaii..tp tkde spotting or darah lendir lagi..baby pun aktif x mngeras

2 Các câu trả lời

34 weeks 5 days. So far takda false contraction. Cuma mengalami round ligament pain dengan braxton hick. Round ligamen pain ni sakit bahagian ligamen samada sebelah kiri or kanan saja. Braxton Hick ni bila perut mengeras tapi tak sakit. Bila letak tangan dekat perut, dapat rasa perut tengah mengeras. Tu braxton hick. Yg false contraction so far blm penah rasa. False contraction ni kalau ikut pengalaman mummy yg lain, sakit dia mula dari blkg sampai ke paha.

sy..34 week perut kerap mengeras..baby pun rs mcm nak keluar..masuk 35 week dah ok da..org panggil braxton hicks