Scan tapi tk nampak pape

Ade tk sesape pernah scan 4weeks 2day tpi kosong tk nampak pape. Down nye rasee 😌

46 Các câu trả lời

sy pon mggu lps scan gak sis.. tp doc ckp mmg xnmpk pape... bile 5weeknke atas bru nmpk sis doc ckp mcm tu.. insyaallah ad tu..

4y trước

alhamdulilah.. sy g scan td, dh nmpk dh kantongnya.. doc kate sy dh 5week 2hari..

awal sangat tu sis scan . mmg x nampak apa2 sebab awal sgt . cuba scan 8w baru nampak kantung dgn heartbeat baby sekali

Saya 9weeks bila scan doc kata usia kantung saya baru 6weeks . Rasa mmg down sngat2 , sepatutnya mmg dah ad heartbeat dah 😔

4y trước

yekee awak. tkpee saya doakan kandungan awak sihat 😘

saya 11 weeks bru nmpak .. sabar okay . awal lagi tu .. doa yang baik baik . ibu kne positif inshaAllah smua ok ..

4y trước

insyaallah sis moga ade rezeki. ni second bby, yg first gugur 11weeks bby tak membesar

ye .. sabar .. akan nmpak bila 6weeks .. tapi still kecik .. tggu 8weeks ke atas .. in shaa Allah .. baby sihat

Me. Scan nampak kantung kecik ja. 4week4days. After dat scan blk 2mggu, nampak da kelip2. Heartbeat. Mc awl lg sis.

4y trước

tdi scan swasta pastu die kate lagi 3minggu scan. mmg ade org mcm tu kee.

4 week awal lagi .,saya masa 6 week pun xnampak apa .,12 week baru nampak .,jangan down inshallah ada🙂

masih awal lgi tu puan. hari tu sy scan 9week pun blm nmpk lgi. doktor suruh dtg scan lgi lps 2 minggu.

baru lagi sis.. tggu la usia kandungan 2 bulan nti.. inshaAllah.. bole nmpak nti ☺

4y trước

saya okay je sis n bnyk search jgk pasal bnde mcm ni. tpi trauma jgk lah sbb dulu scan bby 11weeks tpi tk nmpk sgt n doc kate janin tk berkembang. ni second bby utk tahun. harap sangat ade rezeki

sya pernah scan 4 week lebih..nmpak kantung kecik jerr..Dr. suruh dtang scan blik 7 week