Bayi selsema batu berkahak

Ade tips tak untuk hilangkan selsema batuk berkahak? Sebelumni pernah kene jugak, tapi tak teruk macam sekarang. Misi cakap nanti keluar ikut tahi kahaknye, tapi baby susah nak buang air besar, 2 3 hari baru buang air besar.

2 Các câu trả lời

awak cuba buat rendaman lemon , sbb saya skrg kalau tau anak tak sihat, mmg terus bagi dia mandi air lemon. lepas tuh spray sterimar, letak minyak bawang putih

1y trước

bole, sbb tuh air garam je.

Saya guna minyak cengkih oil aromatheraphy tu.. alhamdulillah serasi.. nnti die muntah or hingus die kuar kaw2