Ade Tak Tips Bagi Baby Tak Nangis Duduk Dalam Stoller?? ?

6 Các câu trả lời

Bby sy pun gtu .mula je die senyum2..lama2 brtukar wajah😆 pastu yg geramnya,nak bdukung dgn mak nya je,dgn pak nya die x maw...cerdik sungguh la😄

5y trước

bertabah jela😁

bagi dia susu smpai tertido 😂 klu bby sy mcmtu. tapi lately suka kena dukung gak.. dlm baby carrier suka plak dia

5y trước

Hahaha akn dicuba... Skang tgu dy lena btul bru okay dok carseat 😂😂

Lama dh tak pakai stroller... Pakai carrier je. Stroller buat harta karun. 😂

Kalau macam my baby kena bergerak je stroller tu, baru diam 😅

5y trước

Hahaahaahaa samaaa laaa..... Dok pk cmna ank org bole diam dlm stroller 😂😂

Dia takmo mainan... Nk mintak pegang jgk tuuu 😂😂

5y trước

Alammak... 😅😅

😅 mommy bagi mainan dekat baby.