Mohon pencerahan.

Ade tak sesiapa kat sini lepas habis period dalam sehari dua, dua hari after hahis period terus ON bersama suami. Dlm 5 hari sebelum waktu subur (ovulation) tu bersama sekali je. Then, lekat. I mean pregnant. Ade tak?

2 Các câu trả lời

sy slalu bt centu..habis je period trus on.. tp kandungan yg skrg ne mmg lma mnanti laa d sbbkan haid xteratur.. tp yg bt dya lekat tu sy on lpas 14ari yg mmg waktu subur.. kna rajin laa sis lpas hbis period tu..

5y trước

Doakan sy dpt pregnant thn 2020 ni. Da berusaha, berdoa dan tawakal kpd Allah. Semoga semua doakan sy dpt mengandung ya ☺️ ameen ameen ameen.

Jangan la sekali.. Selang la 2 ke 3 hari brsama lg.. Usaha lebih.

5y trước

Insya Allah. Berusaha, berdoa n tawakal pd Allah. Harapnye dapat la pregnant thn 2020 ni ☺️ doakan sy. Ameen ameen ameen.