Lari tajuk sikit ibu

Ade tak ibu ii yg cocok depo kat sini tapi mari uzur berpanjangan dh mkn ubat doct bgi untuk kurangkan pedarahan untuk seminggu tapi ubat dh nk hbis darah tetap bnyk mcm biase ad tips lain tk nk Henti kn darah kesian pulak dekat Encik suami menuggu

2 Các câu trả lời

Saya pun cucuk depo 2 bulan period non stop. Pergi klinik swasta, doktor scan lepastu doktor bagi ubat yang sesuai. Makan ubat dalam seminggu macam tu terus stop period. Mungkin puan boleh cuba ke klinik lain dan dapatkan ubat lain pula.

sis mkn ikut cara doktor bg ke ? sbb sy mkn ikut cara die bg , seminggu tu dh berhenti darah.kalau ikutkan tu bkn darah period, blh je bg encik suami.

2y trước

Ye mkn ikut cara doct ckp tpi ttp darah bnyk terasa kotor pulak bila nak bersame dgn suami ad darah Hm nk bgi darah berenti je tk selese pkai pad lame ii