g6pd newborn

hi ade tak dekat sini yang baby newborn kena tahan wad disebabkan doc nak pantau 50/50 g6pd nak cnfm… boleh tahu tak selalunye berape lama?#bantujawab #firstmom

5 Các câu trả lời

baby saya baru lahir 6/7 dan doctor kata ada g6pd. ni dia kena tahan kat hospital untuk dipantau 4~5 hari

baby saya G6PD kena tahan 5 Hari. bersalin 2/7. in syaAllah besok baru boleh keluar ward.

Biras saya anak kena tahan 5hari. Kenapa dr detect g6pd eh? Bacaan tyroid ke

Paling cepat 3hari macam tu… Paling lama mungkin seminggu

Biase 5hari dlm wad..