Dah 38w6d tapi xde tanda2 nak bersalin

Ade sesiapa mcm ni x...baby gerak okey...kerap mngeras tp still ade pergerakan ..nmpknye baby trllu selesa..huhuhu ade tips x?#seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

Sis jgn risau. Saya lahir baby on 39w6d. Waktu 38w perit kerap mengeras dan false contraction. Sis perlu risau kalau baby 40w taknak keluar. If 38w biasanya normal mcm tu

9mo trước

ouuu okey...sbb rse lain😅baby 1st n 2nd kemain awal nak keluarnye...tibe ke yg 3rd kemain selesa dye kt dlam...itu yg mcm ade rse risau sikit tu...appon terima kasih🥰