Minum susu kambing

Ade orang cakap minum susu kambing time pregnant ni bagus, tapi nak cari susu kambing yang macam mane ? Susu kambing yang fresh tu ke atau susu kambing yang dah siap dipasteurkan tu ? Saye baru pregnant 10 week.

24 Các câu trả lời

fresh milk jenis pasteur atau uht shj. jgn fresh (yg br diperah tanpa rawatan tu)

susu kambing yg diperah fresh kita tak boleh minum awak. minum yg dh siap dipasteur ya

sy di awl mngandung minum susu karihome tuk mngandung..sbb susu kambing

2y trước

boleh tunjuk gambar tak sis

susu kambing karihome mama & hi goat je. 2 ni serasi dgn saya 😁

saya minum calla milk, susu kambing jugak tu.

2y trước

siapa sini pernh try susu maez??

Saya minum susu kambing brand juna. Susu tepung 😁

Kalau ada bajet lebih, boleh minum wildan.

sy susu lazz, start 8 weeks dh mnum

sy bajet x byk so mnum hi goat je..

Sy minum susu kambing karihome mama