Darah semasa hamil

Ade ke ibu2 yg hamil Dari awal hingga 14w Masih Ade darah.keluar sikit Dan bukan hari2?sy Ade keluar spotting mse 5w cek dkt klinik doc bg ubat kuatkan Rahim pstu spottong dh xde.pstu mse 13w start Ade darah merah pekat tp xbyk.mcm keputihan tu sikit nya.sy dh pegi emergency doc cek bby ok xde ape.tp sy still risau kne msh Ade darah lg smpai smlm.ni kandungan ke8,ank ke7.ade ke yg sama mcm sy,skrg 14w++

2 Các câu trả lời

sama la sis...kandungan ke-8 anak ke-6...dh 15weeks 5d...on off...xbnyak pn...Dr check baby semua ok....bed rest k...jgn lasak...jgn stress jaga pemakanan...

sama mcm saya .start dari 5week sampai skrg masih ada lagi Kuar sporting...xbyk sikit2... Dr kata normal.. ikut atas tubuhan org .