Marilah buat club/ group utk ibu² bulan 6/24

Ade care tak sy igt nk buat group utk ibu² bulan 6/24 nak² yang 1st mom mcm sy hehe@ cube korang tekan link ni boleh tak...kalau xboleh, try tgglkan no klu boleh nnt sy add masuk.hope kite same² dpt share info&manfaat selain kat sini🫰 https://chat.whatsapp.com/EIZL9KpD21QB5xFctBt5Sx

33 Các câu trả lời

sy due 22/6/24 tp nak jd jadi kan cerita sy dah selamat bersalin pada 26/4/24 baby prem 31minggu5hari dgn berat 1.82kg alhamdulillah ank saya sihat. korg if ada rasa false contraction ke apa ke alert tauuu. pestu kalau demam oun jgn buat main. sy bersalin awal salah satu sebab doc kata mungkin effect demam dan effect ke bby jugak. Paling best sy bersalin dekat rumah tak sempat ke hspital. Ini anak ke 2 saya.. Anak anak sy semua contraction spike terus ke 2-3minit dia takde contraction 10/5/15 minit. hahahaga dia terus jalan contraction 2 3minit

6d trước

bestnya dah jumpa baby

Kenapa dah click link lepas tu click join chat keluar apps whatsapp tu je dkt App store 🥹

Saya 19/6 🤗🤗 kalau dah ada link,nak joinnn. Saya pun first time mommmy 😍

2t trước

sy dah berjaye..rase bangge ye boleh add🤣🤣🤣

sy due 9/6 tp takleh join pun 🥺 nak join jugak, first time mom ni huhu

4d trước

meh no,sy cube add

buat group ws pastu share link invite rasanya boleh sis

sy pun nak join jugak grup, senang nak tnya apa2 🥰

1t trước

baik. terime kasih sudi join.semoge memberi manfaat.🫰

dah ada group ker ? sy nak join juga .

Buat link ws sis nanti saya joinn 😬

alaa kenapa tak boleh join 🥲 sy 5/6 🥰

5h trước

wahh yeke. sekarang macam mana? dah deliver ke ? Kita menunggu masa ni 😢

Nak join grup..tp xbole plak 😅