Period jadi lama lepas cucuk depo

Adakah period mmg akan jadi lama kalau cucuk depo? Saya dah hari ke 10 period dah nih. Kalau biasa selalu hari ke 6-7 dah habis dah. sampai hari ke berapa kalau period tu tak stop saya kena mandi wajib? N kena refer dr ke? #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

sampai hari ke 14. kalau ada lagi darah boleh mandi wajib and solat mcm biasa. and boleh pg jumpa doctor balik. sbb sye pernah tanya doctor incase after amek depo jadi bleeding more than 14days mcm mana. so doctor kata boleh dtg balik ke kk. nanti dorg check dulu, kalau perlu dorg akn bagi ubat stop darah.