scan 5 minggu tak nampak kantung.

Adakah normal scan kandungan 5 minggu tapi tak nampak apa2?

112 Các câu trả lời

masa nak scan .. kalau bole pundi kita penuh air kencing..dia mmbantu juga untuk mudah nampak ..saya 3w dah nampak dah bila scan

sy tak sbr nk p scan lepas upt pstf tp xscan lg sb pkir msti kcil lg . hee tak sbrnyaa rsa . nk scan ♥️♥️♥️♥️

saya baru LPs scan.... ikut tarikh last period kiraannya dah 8minggu... scan td baru usia 5 minggu... hanya nmpak kantung shj

saya lewat period 4hari saje la cek upt positif , betul ke pregnant sy takut sbb pernah ada history tahun lpas keguguran ,

Normal saja. Doktor suruh datang semula selepas 2 minggu untuk check heartbeat. Saya pun mengalami situasi yang sama.

hi mommies, sy baru masuk 5 weeks 4 days. Rase mcm pedih ulu hati. angin dalam badan byk.. boleh ke makan raw halia?

anak frst sy scan 10minggu bgtu br nmpk. mula2 nak scan doc bgtau .bawah 5minggu xnmpk lgi atas 8minggu br nmpk.

slalunya doktor akan scan 8mggu kr atas baru nampak bby dlm tu. klau 8mggu kebawah mmg xnmpak sgt. sbb kcik lg

Sama sy puan.. 5 weeks 1 days.. Tak nampak apa.. Doctor suruh tunggu.. 8 weeks baru scan lagi..

3y trước

pergi klinik swsta ke Kerajaan

normal .. sy 6 weeks tk nmpk gak.. doc sruh repeat scan dlm 2 weeks tp sy g scan dlm 11 weeks baru nmpk smua