Mommy kena Covid

Adakah mommy sama i tak,tengah pregnant kena covid pulak? nak macam mana ya? batuk 24 jam,letih,lengoh,sakit badan2,selsema,aduiiiiiiii😭😭😭😭#pleasehelp #advicepls #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Bykkan rehat sis. Sy pun demam flu n batuk2 bru2 ni. Alhamdullilah dah okay. Klu berterusan sila g klinik dgn segera

saya pun sama bru test tdi tkjut juga positif.. hrp kandungan xde pa2 juga.. semoga sis cpt sihat juga..,

semua simptom tu sy ade.. tp sy -ve covid.. sy just mkn vitamin C je..