Najis anak minum dupro

Adakah ini konsitensi najis yg bagus? Sebelum ni anak saya minum lactogen tp kerap kembung sekarang dah 3 hari sy tukar dupro. Baby dlm 3 harini berak mcmni. Adakah okay? Sbb dia mcm meneran mcm susah tp tak nangis. Kencing semua okay

Najis anak minum dupro
1 Trả lời

Normal saya rasa tu, sebab anak saya masa 2 bulan kebawah mcmni najis dia, doctor kata normal. Sebab saya jenis tangkap gambar bg doctor. Yang meneran macam susah tu mommy jangan risau, baby 2 bulan kebawah dorang baru nak belajar meneran. Memang nampak macam seram sikit smpai merah ii muka tapi normal je.