Doubli Line tapi samar samar sebab tak datang bulan 2 bln

Adakah ini double line??.sebab pregnant test ini samar samar...boleh tak bagitahu dengan saya..adakah ini double line?#ingintahu #ingintahu

Doubli Line tapi samar samar sebab tak datang bulan 2 bln
2 Các câu trả lời

Tengok double line. Mungkin sebab hormone. Kalau saya was² masa buat test dan rasa tak sihat yang amat terus ke klinik. Nanti doc suruh buat test lagi. Boleh confirmkn juga pregnant atau tidak

Sy dpo 11 dh samar2 mcm ni. Test lg 3 hari makin pekat. In sha Allah ada sis. Mkn folic acid. Nk tepat lg test 2 minggu lps delay period. 🥰 Tahniah!