Fibroid ibu hamil

Adakah Fibroid ni bahaya?

2 Các câu trả lời

Depending on the size n location of them..bahaya maybe boleh sbbkan kelahiran awal atau perlukan czer utk bersalin. Dlm sesetengah kes, fibroid akan hilang sendiri. Bykkan mkn sayur n buah2 utk elak fibroid membesar esp ms mengandung.

Tengok pada location fibroid, ada fibroid mengecil lepas baby makin membesar (pengalaman sendiri), ada yg sama membesar dgn baby. Sbb tu kene details scan utk doc check makin membesar / remain kecik