Scan baby sebulan sekali

Adakah boleh memudaratkan baby kalau usia kandungan baru 3bulan dan kerap scan utk tgk keadaan baby?

2 Các câu trả lời

xdelah. okay je. sy masa anak 1st pun scan sebulan skli. masa masuk anak kedua baru buat scan yg penting2 je sbb dh tahu yg mana penting yg mana tak. buat je bnda yg boleh buat mummy tenang n x stress n happy huhu

2t trước

buat je mummy xpe. lama awak ttc tu. 4 tahun kot. semoga mummy n baby sihat selalu n selamat keduanya smpai bersalin ya 🥰🥰