KAHAK NEWBORN

adakah bby yg newborn full bf boleh berkahak . apa solusi nya ?

2 Các câu trả lời

Anak sy sebulan hidung sumbat dgr mcm ada hingus. Sy beli sterimar spray dan nasal aspirator utk clearkan hidung dia. Kdg2 mmg dpt keluarkan hingus pekat. Awal2 x pandai, tp lama2 okay dah, ada cara n teknik dia utk clearkan hidung baby. Sambil tu tepuk2 percussion

Boleh..buat tepukan percussion belakang bdn dia. Boleh google. Atau boleh sapu garlic balm ke..ao waleet ke..usually akan keluar ikut najis.