Flip Card Wow Memudahkan Ibu Bapa Mengajar Anak Membaca, Mengira Dan Menulis

Adakah anda ibu ayah yang menginginkan anak anda dapat membaca sebelum masuk tahun 1? Tapi, semua produk lebih daripada bajet? Tambahan pula buku tak menarik minat anak? In sya allah, flip card wow boleh membantu ibu ayah mencapai impian ini. FLIPCARD WOW, ALAT BANTU MENGAJAR TERKINI UNTUK ANAK ANAK BELAJAR MEMBACA BAHASA MELAYU DAN BAHASA INGGERIS DAN MATEMATIK DENGAN LEBIH GEMBIRA DAN MEYAKINKAN, MAK AYAH PASTI TERSENYUM GEMBIRA KERANA ANAK SIBUK BERAKTIVITI DENGAN FLIPCARD WOW. -Flipcard wow bersaiz besar dan jelas, sesuai untuk anak-anak yang baru mula belajar membaca - mengandungi 120 keping kad boleh tulis padam depan dan belakang, ia ibarat seperti whiteboard bergerak yang ditampal flashcard dan ada ruang kosong. - boleh digunakan untuk ajar membaca, menulis dan mengira serta melukis dalam 1 alat bantu mengajar. - boleh didirikan di atas meja kerana ia mempunyai stand seperti sebuah kalendar. Biasanya untuk diy product seperti ini memerlukan masa dan kos yg banyak. Tetapi untuk hari ini (14.12.2019), tuan puan boleh dapatkan flip card ini dengan harga RM75 sahaja (tak termasuk pos). Klik link ini cepat-cepat ya : https://wa.me/60194725521

Flip Card Wow Memudahkan Ibu Bapa Mengajar Anak Membaca, Mengira Dan Menulis
3 Các câu trả lời

👍