Sakit di bahagian perut at 32weeks

Ada yg sakit mcm muscle terkoyak kat perut tak time 32 weeks ni. Mcm takleh jalan/berdiri lama2 sangat. Kt perut rasa mcm terkoyak/cucuk2 kat atas perut🫣😭😭#1stimemom #pregnancy #firstpreganancy

6 Các câu trả lời

yes ade2, sy pun ade...mcm terkoyak😭 tpi bukan whole side ...only right side jer. tpi sakit dia mmng mcm muscle terkoyak

2y trước

Kaaan, tp doc dah scan cakap mmg takde apa2. Dia just cakap maybe baby tendang kuat sangat. But lepas 4 5 hari tu mmg dah hilang dah rasa sakit