Gangguan ketika hamil

Ada yg prnh kh did ganggu time pregnant?? Maksud sya ada ssuatu bnda mngnggu.. sya dri Sabah.. mmg slalu dgar yg pregnant ni akn d gnggu.. ikut kwasan jugk lh rsanya.. baru jugk tdi nmpak bnda tu trbng brapi2.. pulng ruma jam12 mlm tdi ... Mungkin ada yg prnh alami .. seram 😰 sya pregnant 36week..

2 Các câu trả lời

benda tu suka dkt janin dlm perut. elak2 kn lh blik sampai 12mlm. kalau u muslim, sblm msuk n keluar rumah baca ayat kursi.

2y trước

time nmpk bnda tu dtng bdoa jugk trus tak lma bnda tu u-turn .. sya pun tak pasti sngt apa bnda tu sbnrnya .. sya jarang kluar mlm sjak pregnant ni,,tpi kbtulan smlm tu bkumpul kluarga smbut thun baru,,tu yg lewat sngt baru pulng 😅

sya pernah sis... smpi nk beranak pun susah kalau tk berubat gn ustaz... Alhamdulillah saya dah 17 hari berpantang

2y trước

syukur lh smua ok..