Gegata trimester ketiga, gatalnya semakin menjadi² even dah guna ubat Doc bg

Ada yg pernah jadi mcm saya? Ada tips x utk hilangkan? #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

samaa macam saya da 31w. gatal bintik2 berair warna merah kat kaki dgn tangann. guna ubat klinik tak jalan last2 beli ubat kat farmasi baru okay. dia punya gatal tu fuhhh Allah je la yg tahu 😢

2y trước

boleh saya tahu apa nama ubat tu sbb saya pon tengah alami bnde yg sama