due date 16/6

hi ada yg due 16/6.. semua masih okey ke? ke ada yg dpt date utk operate? or dh rasa tnda2

27 Các câu trả lời

sama laaa kita 16/6 masih ok lagi. tapi kadang2 datang contractionn palsu..

1y trước

normal

Sye due 25/6 stkt ni xde sakit pape cume rse mcm hilng selere mkn

1y trước

sama la puan.. sy pun dh x selers nasi skang

sy 13/6 mggu dpn nk scan skli nak kena czer plk 1st czer anak no4

1y trước

oo knapa kna czer puan

Sama due date kita tp kdg2 sy rasa sakit di area miss v..

1y trước

Tak tahu bpe kg sbb last scan masa 32 minggu hari tu berat dlm 1.8 kg..minggu dpn bru scan lg utk 36 minggu

saya due 1.6 tapi xde tanda .

1y trước

dh dekat dh tu.. nervous x

due kita sama la

1y trước

alhamdulillah masih kuat lagi😬..belum rasa tanda2 lagi

sy 16/6 jga

1y trước

x ada lg la bt msa nie