Persiapan Bersalin

hi, ada yangg due april tak? baju2 baby dah start basuh ke tuu? ke belum start apa lagi? 😅 saya belum start basuhh baju2 baby, bila sampai masa nak basuh je mesti akan pikir 'lambat lagi nih,next week la basuh' bila dah masuk minggu lain pun tetap tkbasuh jugak. btw due saya 12/4 #firstmom

27 Các câu trả lời

sy due 7-4 ank no 3 dah siap semua dah ...takut branak awal😂sbb sbelum nim 36 37 minggu dah bersalin☺🤲🏻

due kita sama la saya baju baby semua dah basuh dah tinggal nak siapkan brg berpantang gan brg mandian baby je

utk first mom better prepare awal, kita bukan mintak, tp takut baby prem kena bersalin awal .. 🙏

Due 2/4 tapi kena serah diri 2minggu lg dr sekarang. Beg dah masuk dalam kereta siap2

7mo trước

Saya gdm on ubat

sy due 3/4.. tp 8/3 dah selamat bersalin..nasib baik sempat masuk beg hospital dlm kereta...

sy due 20/4 ank no 3..dah bsuh siap² dah..cuma brg ke hspital je xprepare lgi..

sama due sy,baru siap kemas2 baju untuk bawa ke hospital.