Test upt positive, haid terakhir 28/8/2022

ada yang sama pengalaman macam ni tak? sebulan baru upt positif? sebelum ni test upt negative, banyk kali test negative.. tpi hari ini tadi pagi test dah positif, delay period 1bulan lebih ..

Test upt positive, haid terakhir 28/8/2022
26 Các câu trả lời

sy pn last period 31/8 smpai harini x period test sebelom ni -ve sy harap sy pn sma mcm awakk aminn

2y trước

insyaAllah . yakin sis. byk2 doa.. semga sis dpt upt positif dan bby sihat2

tahniah sis ..dya lagi dh 2bulan last period bln 8 smpai skng test negetif je ...

2y trước

sama mcm sy last period 31/8

Kdang persenyawaan tu lmbat jadi tu lmbat nmpak double line . Tahniah ☺️

2y trước

yaa sis , terima kasih yaa

mungkin hcg rendah sebab bila test awal2 tak detect.

2y trước

aamiin, terima kasih

sepanjanh delay, sis ada bersama dgn suami ke?

Tahniah puan..semoga baby sihat membesar.

2y trước

aamiin ya Allah,. terima kasih

sy prnh deley 2 bln period

2y trước

msa delay tu .chek x double line .pstu chek lg sma . pstu msuk bln 4 mcm tu bdan x selesa angin sakit ulu hti . siap prgi bekam nga mengurut lg. tp x hlag2 last2 nk msuk tgh blan 4 mcm tu . ehh tfk double line .trkjut jgk la sbb period x dtg .kira nye double line .

sekarang SY MCM nii

tahniah sis ❤️❤️

2y trước

terima kasih 😘

Mcmana keadaan pn skrg?

8mo trước

Sama saya🤣masa tanya ni TTC lagi, skarang baby dh 19hari