ubat yang perlu di makan

ada yang sama kena makan ubat² ni x obimin cair darah darah tinggi kalsium

4 Các câu trả lời

Obimin tu nurse bagi masa first trimester, second trimester dia bagi zincofer sbb baby dh serap hb kita. Cair darah, darah tinggi, kalaium takde bagi sbb tkde masalah apa apa dengan kesihatan. Kalau yg drah tggi yea kena makan ubat tu sbb sbnrny drh tggi bahaya tuk ibu mengandung . Kira berisiko .

sis sama mcm sy, cumanya sy nurse bg zincofer tp now sy dah tukar ke iberet sbb zincofer tk boleh masuk. sakit kepala huhu

Saya makan obimin, cair darah (tablet&injection) & kalsium.....

12mo trước

sama

vitamin sy obimin je. kalsium takde. just minum susu