Virginal birth after czer

Ada yang pernah vbac? Saya masa beranak anak first emergency czer (baby tak masuk laluan betul). sekarang pregnant anak kedua. Berharap utk boleh beranak normal. Ada tak ibu2 yang pernah beranak normal selepas beranak czer ? Boleh kongsi tips?

3 Các câu trả lời

Jarak kehamilan czer n yg sekarang bape lame??... saya penah czer 02/19 (sbb bby besar) ... tahun 12/20 saya vbac n now yg 3rd (edd 8/6) doc bg vbac lagy if bby masuk laluan btol n if tiada ap2 masalah... in sya allah.. mntak consult doc dlu.. n banyak kan baca artikel vbac... in sya allah kalau tiada masalah awk pon boleh vbac..

6mo trước

amin aminnn. moga sy boleh vbac lah. risau sbb 2-3 orang juga yg sy kenal anak first czer .. anak scond pun czer. risau. 🥲

sis boleh try follow @vbacfacts kat ig. or scroll through website dia, vbacfacts.com. kat situ banyak sharing myths vs facts pasal vbac, tips & tricks etc.

6mo trước

okay baik 👍🏻. terima kasih nnti sy try baca2 lagi

jarak kehamilan?

6mo trước

baik insyaAllah terima kasih yaa.