VOMITING & NAUSEA

Ada yang macam saya tak , dari masuk 6weeks sampai sekrng tak boleh makan , kalau makan asik muntah ii je 🥲 lagi ii nasi tk boleh mkn lansung 🥹

4 Các câu trả lời

kalau saya kene tutup hidung dulu baru boleh telan , takboleh bau makanan tu nanti auto nak muntah . taktau la tu normal ke tak

12mo trước

Chck baby smlm jantung smua normal , cuma kita tak boleh nk mkn nasi , kalau mee atau bhun ok lagi dpt tahan nasi mmng tk dpt tahan . Susu pon minom sikit je sbb akan muntah jugak 🥲