Menanti masa

Ada yang dah overdue macam saya tak? Due 27/1 tapi baby still taknak keluar. Sekarang dah 40w 4d. Selesa dia duduk dalam perut ibu 😅 Doakan semoga semuanya dipermudahkan 😊#firstmom #firstbaby

8 Các câu trả lời

saya due date harini 31/1 genap 40weeks , baby masih enjoy dlm perut😂🤣.. kalau masih tk ada tanda 7/2 kena serah diri . Semoga dipermudahkan urusan sis ye , doakan saya semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti . Aamiin🤲🏻🥰

1y trước

Saya due semalam 30/1 . Kalau takde tanda jugak 5hb dah kena serah diri 😮‍💨

sy overdue 3 hari dah...3 ari bulan ni kn pi serah diri...puas dah dok pujuk2 bby..mkn mcm2 dan pi jalan merata...bila kita dok pujuk dia,dia boleh dok mengodek2 dlm perut tu...tp dok rasa jugak kontraksi plsu ni..

Saya genap 40weeks hari ni.. ikutkan esok 1.2.23 saya kena serah diri & induce. Tapi alhamdulillah sakit contraction pukul 5 pagi, pukul 9 pagi selamat dah bersalin. 😊

1y trước

Sakit kat pinggul & bawah perut. Saya installed apps contractions timer. Dari situ saya boleh track kekerapan sakit bape minit. Bila dh makin sakit lagi kuat sampai rasa menggigil badan, saya terus ke hospital. Check rupanya bukaan dh 7cm.

Sya sis due 26hb, tpi dah 40w 5day dah still blm keluar. Rasa baby selesa sangat dkt dalam smga urusan kita semua d permudahkan bersalin aamiin 🤲

Ya Allah... Ya Rahman... Ya Rahim... permudahkan la urusan Puan ni Ya Allah.. Amin❤️🌹... selamat bersalin sis🌹.. selamat menyambut baby❤️

Post reply imageGIF
1y trước

aminnn YRA 🥰

saya ptut 30hb due .. tpi xda tnda .. skli scan air ketuban sikit .. trus kena tahan .. n kena masuk ubat ..

10mo trước

dah melahirkan ka sis ??

Sama! Sya due 29/1 now dah 40w2d baby taknak keluar lagi kita dah tak sabar nak jumpa baby 🥹🥲

1y trước

sama sis 😣 kita yg risauuu

Sama la sy awak . Due sy sepatutnya smlm 30/1 . Tapi baby seronok lagi .