Berhenti pil perancang

ada yang berhenti pil perancang? berapa bulan baru dapat hamil lagi ? saya baru berhenti pil bulan 7

1 Trả lời

anak pertama sy berhenti makan pil perancang,lepas 4 tahun baru pregnant lagi. lepas bersalin sy merancang minum pil juga,lepas 6 bulan berhenti terus pregnant

2y trước

ya. dtg tiap bulan. bila minum pil perancang darah sedikit je keluar. 2,3 hari dah habis. bila hari ke 6 dah mandi hadas nak solat,ada keluar lg sedikit. jd was² sy mcm tu. kepala pun selalu sakit. sebab tu stop ambil pil. lepas dah stop,period lancar mcm biasa