Tips naikkan hb😁.

Ada x yg tahu mcm mna naikkan hb?? Mula2 dlu 11.4, then next app drop 10.6, skg dh 8.7 😵. Kkia x kasi tukar ubat lain pn tetap jgk bg 4sekawan tu, cuma yg iron tablet tu kena mkn 2 biji 2x shari. Saya x makan hati ayam, kerang dan mmg x brp mkn sayur 😅.. any suggestion pemakanan@minuman ? #24weeks

41 Các câu trả lời

try makan jambu batu sis, sangat membantu nak naikkan hb, n try minum calla milk ☺️

11mo trước

Calla milk sgt manis

sy makan obimin plus dr second trimester.. alhamdulillah tiada masalah hb low..

Assalamualaikum mami2 nak tnya saat hamil terkena demam campak apa kah bahaya dgn baby

11mo trước

lebih baik dptkan advise dr doctor. doctor lebih arif dlm hal2 mcm ni

saya minum susu kambing calla milk..kalo xsuka manis tambah air kasi tawar

sy lpas hb low su amalkn jus mamariam... alhmdulillah dri 10.4 jd 11.9

Bidan urut bagi petua makan honeydew utk naikkn HB. cuba tengok. 😉

sy nk try pati delima gulisan tu. rmai kata HB cntik amalkn tu.

Saya dari buka buku pink sampai bersalin alhamdullilh HB 17

Kadang2 cara kita makan ubat pun mempengaruhi sis 🫰🏼

saya minum jus gulsan murah je. hb sya alhamdulillah naik