morning sickness

ada x yg kat sni 6week baru ada alahan..saya baru 6 week,skrg baru ada alahan muntah2 stp kali ptg n mlm

3 Các câu trả lời

harini sy 6mggu..dan ye sy pn bru strt alami alahan..sakit kepala,rasa berat betul pale ni..nk bareng je..pastu mual..tp tk muntah pn..

11mo trước

Sama sis. Saya pun harini cukup 6 weeks. Haritu pagi2 masa gosok gigi ada muntah. Tapi mostly ada rasa muntah, tak muntah pun. Headache pun ada.

6w jgk tpi xde alahan..cuma nk ke petang tu klau mkn msti rasa mual tp xmuntah

Sama sis..badan rasa lesu..rasa nak resign je

11mo trước

tu lah..naik keta pn xboleh..mabuk