Skrng week 17 , scan kt kk doc ckp uri dekat bwh..normal x? lps tu kdg2 keluar spotting coklat..

3 Các câu trả lời

Saya pun uri dekat bawah. Doc cakap takpe cuma nanti kena scan balik kalau 28weeks pun dekat bawah, dia suruh refer hospital takut bleeding. Spotting takde, kalau ada spotting tu better terus ke klinik

2y trước

sy dah bgtahu doc msa scan tu.. doc ckp xde ape spotting coklat je.. klu fresh blood baru pegi emergency.. lgpun sy ada msalah kputihan sblum ni, n doc ckp mungkin ada luka or infeksi tu..cumanya sy risaukn kndungan huhu

Normal sis sebab uri pandai naik balik.. cuma bila uri dibawah elakkan bersama suami smpai uri btl² dah naik..

normal sy hri to uri kebawah sngt doktrr ckp xpa masih awal nnti dia naik blik

2y trước

xda ... normal je xda masalah