Letih lesu

Ada x supplement utk tenaga? Kebelakangan ni rasa lesu letih sangat.mood pun down. Rutin mcm biasa. Tp xtahu knp letih sangat. Kalau ada supplements yg blh bantu naikkan tenaga. Inform ya. Sy ibu kpd baby 6 bulan. Tido mlm bgun 2 3 kali sahaja utk menyusu. Mcm xpatut sy nk letih lebih2 mcmni. #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

dh pernah me time? biar anak suami.jaga awak pergi spa. sebulan skli pun okay dah

7mo trước

Sy slalu me time. Pg shopping sorg lepas balik keja. Sy rupa ny ada UTI's..tu yg buat sy letih. Baru saja check last week. 😮‍💨