buku pink swasta bersalin kerajaan

ada x sini yg bukak buku pink kat swasta tpi bersalin hospital kerajaan? ad apa2 procedure lain ke? sbb ad yg kata kena bukak buku pink kerajaan jugak ..#firstmom

3 Các câu trả lời

kalau hkl xboleh kene ade bku pink jgk takde penyakit serius ke ade rissiko ke . kalau nk bukak jgk kt swasta nk berslin hospital krjaan dye ckp kene bayar mahal skit . . sy bru bukak bku pink kt kk . prgi hospital kene mrh2 dgn dr pakar sbb bku pink bru bukak kt kk. nyirap pulak rse. tp nurse kt hospital tu baik2 je siap bg sy biskut n air msk nk suruh sy kencing 🤣..

sy pun buka pink kat swasta .. bersalin kat hkl .. tpi tkut plk kne marh dn tk kne terima untuk bersalin sne🥲

boleh je