DUPHASTON

Ada x sini tgh on Duphaston?. 1biji 2x sehari..

20 Các câu trả lời

Saya pun tgh on...smlm baru start mkn...tuk 2 weeks...coz bleeding..pnh gugur 1 kali..

5y trước

sme condition .. on 2 weeks.. ad bleeding skit..sebelum ni pnh gugur.. g klinik tros dpt ubat tu.. blom mkn lgi.. mlm bru strt...so awak mkn OK tak awk

sy msh on dphstn... sbiji stiap 8jam..skung 9wek still mkn.. sbb pnh ggr sblm ni

Sy pun tgh on duphaston sbb bleeding dh 3 hri dgn drh yg agak blendir...😔

Saya pun da seminggu on duphaston.. saling doakan ya sis2 smua😊

5y trước

insya allah tkda apa amin

Sya pn dk mkn duphaston..sbb dk bleeding bru nk msuk 7mnggu..

5y trước

Dh kgguran sis..

Saya pun tgh cinsume duphaston...sbb ade bleeding..

Sya makan dari 5w smpai 21w...pernah gugur 2x...

sis minum duphaston tu tgh bleeding tw minum2 je

Saya.. 1 hari 3 kali.. sebab pcos

sye makan duphaston skrg sis🤗