Ibu lapar makanan

Ada x sapa2 kat sini yang boleh tlg saya... Saya lapar tngh mengandung nii... Saya nak mkn pun xda duit ni hmm

1 Trả lời

kat rumah takda apa langsung ke? kalau ada tepung ke bawang boleh buat cucur. ataupun kalau ada beras, buat bubur. lgpun kalau nak tolong. mungkin boleh bg Rm10/20. mcm mana pula awk nak keluarkan rm10 dari atm. lain kalau awk bg alamat so org boleh hantar makanan ke apa.

2y trước

mungkin boleh pinjam dulu dgn jiran2. maaf sy pun taktau nak tolong mcm mana