gender 17 weeks

ada x mommy2 yang scan awal ? 9hb sy ada scan gender dalam 17w4days , biasa kalau lelaki ni cepat nampak berbanding perempuan kan ? ada x momy cek awal , sampai ke beranak gender dia ttp sama , contoh 17 weeks nampak girl , last2 mmg girl keluar , cerita lah sikit 😍 saya firstmom , exctd sngt #firstmom

15 Các câu trả lời

Saya masa 20w awal confirm boy. Masa sebelum tu, doktor tgk badan baby dah boleh anggar boy. Lepas 20w, setiap kali scan mesti nampak boy. Dah 34w baru dah mula engage, tak nampak sgt muka dah sebab si ibu ni badan kecil je.

sy 12week pun pergi scan NT, dr bgthu skli gender baby boy. dr kata baby boy senang nampak awal . kebetulan pulak my kacang ketot ni memang payung.. takde kepit kepit 🤣 Ni 20week baru nk cek balik hehe

Anak first sy scan 18weeks sampai la bersalin, mmg gender girl. Ni yg second belum scan lg, saited jgk nk tahu 😂 harap tkde berubah2 mcm anak first la

Saya scan masa 12 weeks dh nmpk gender dkt sonobee sb dia tgh terkangkang waktu tu. Last week scan 17 weeks mmg doc dh confirm lelaki. 🤭

Sy masa scan 12w nmpk dah jantina.. repeat scan masa 16w, dia kepit pulaa 🤣 nanti next 20w scan lagi tgk dia kepit ka x

Sy scan tadi baby kepit 🤣 19w .. harap minggu depan scan details dia tunjuk laa 😂 geram nengok nyaaa sorok2 pulak dia 😂

arini sy 17w..masa 16w3d sy ada buat scan nk tgk perkembangan baby..dah nampak gender baby..awal² dia dh tunjuk pistol dia😅🤭

6mo trước

Btul memang tk ngidam tk de alahan🤣

Sy scan 15 weeks plus dan dah nmpk dah gender. Sbb dia tonggek 😂 Nanti next appointment boleh confirmkan betul2

6mo trước

Haah baby boy sbb tu boleh nampak awal 😂

Saye cek dalam masa 30minggu tapi doktor kate 60-70% baby girl .. tak dapat nak tgk sbab baby dah besar ..

kalau boy, 14 week dh nampak ..utk sy la..2 anak pn boy 14 week tu nampk dh bebird