HCG Low

Ada x mommy2 kat sini yg HCG low? Sampai beberapa bulan pn HCG x naik2.? Kenapa ye jd mcm tu? Sampai bila HCG baru akn naik?

4 Các câu trả lời

Hcg low bila kandungan baru. Kandungan yg sihat hcg akan berganda setiap 48 jam. Sebenarnya tak ada istilah upt negatif sebab hcg low or upt lambat naik sebab hcg low. Hcg low bermaksud kandungan baru jadi

Hi sis. Skrg dh minggu ke berapa ? Saya masih dlm minggu ke 4. Masih rendah hcg saya.

Sorry sis. X pernah alami. Harap dipermudahkan segala urusan sis

X sure sis