Share Pengalaman Please

Ada x mommy2 dalam ni yg pernah miscarriage.. X period sekali pn lagi.. Sangkut lagi.. Ada kemungkinan x jadi mcm tu? Sbb rase down sgt.. Baru lps miscarriage kali ke 3.. N now x sedap badan sgt2.. Rase memulas je di area bawah pusat.. #ttcforfirstbaby

2 Các câu trả lời

skrg sus mcm mna ya? kandungan baik shj? saya pun sma ni.. pert memulas shj huhu

3y trước

Saya belum ada rezeki lagi sis.. InsyaAllah.. Semoga yg sis punya baik2 saje.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 😊

Sis boleh amalkan doa kuatkan rahim